Hollow tine simulator

Voer hieronder uw tine diameter, de intra-tine afstand en tine diepte in die u wilt toepassen en klik op de "Beluchten" knop.

De Wedge hollow tine simulator maakt een berekening op basis van de door u aangegeven waarden.

De tine diameter staat voor de diameter van de door u gekozen tine. Echter, men gaat bij het coderen van de tines uit van een uitwendige maat. U verwijdert de inwendige maat tijdens het bewerken. Grofweg kunnen we zeggen dat de inwendige maat 1 maat onder de uitwendige maat zit. Dus een hollow tine van 5/8 inch uitwendig is inwendig ½ inch en een hollow tine van ¾ inch uitwendig is inwendig 5/8 inch (5/8 staat in groter formaat dan ½ en ¾). Als u met het voorgaande rekening houdt zult u een uitkomst krijgen die dichter bij de realiteit zit. De intra-tine afstand staat voor de afstand van hart tot hart van de tines.

De bewerkingsdiepte staat voor de door u ingestelde prikdiepte. Het is echter niet altijd zo dat ook daadwerkelijk al het materiaal over die diepte uit de grasmat komt. U zult namelijk een klein percentage naar beneden drukken. Dit percentage is afhankelijk van het soort en diameter van de hollow tine die u gebruikt.

Het percentage dat u wil verwijderen kunt u ook invullen. Als u b.v. 20% van de grasmat jaarlijks wil vervangen dan moet u hier 20% invullen. In Amerika is uit onderzoeken gebleken dat bij normaal onderhoud ongeveer 15 tot 20% per jaar vervangen moet worden. Heeft u een achterstand in het onderhoud dan moet dit percentage uiteraard hoger zijn.

Wij hopen dat u deze actieve hollow tine simulator nuttig kunt toepassen.

Hollow tine simulator
%
Core patroon
0 holes per ft2 (0 per m2)
Profiel Resultaat
Beoordeling:
Oppervlakte bewerkt:
 
0%
U moet per jaar 0 keer deze behandeling uitvoeren om aan 0% te komen.
Volume verwijderd: 0 ft3 per ft2
0 m3 per m2